Back

Dani poduzetništva žena 2021.

Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini uz podršku i sponzorstvo Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) te u partnerstvu sa Mrežnim poslovnim inkubatorom Rogaška Slatina – Slovenija, udruženjem “Business Woman of BiH” iz Beča i Klubom za podršku poduzetništva žena iz Kiseljaka organizuje Dane poduzetništva žena 2021.

Sadržaji koji će pratiti Dane uz zanimljive i korisne panel diskusije i radionice, ticat će se savjeta i načina očuvanja mentalnog zdravlja, tehnika kako bi što lakše održali balans u privatnom i poslovnom životu, načina upravljanja vremenom i energijom, važnosti autentičnosti za poslovanje, pozitivnih priča koje će nam pomoći pri inspiraciji i motivaciji…

 

Gošće će biti i ambasadorice u BiH koje će sa nama podijeliti svoje stavove o tome kako poduzetnice redefinišu budućnost.

U okviru Dana poduzetništva žena će biti održana i Balkanska konferencija poduzetništva na kojoj će učesnice razmijeniti iskustva, “borbe” i pobjede u protekloj godini te, te istaći koje su to lekcije koje će nam koristiti u budućnosti.  

Ovogodišnji Dani jesu online, ali četvrti dan je rezervisan za jednodnevni izlet i druženje u Blagaju i Mostaru. 

Pandemija je svima izmijenila živote, a osim naziva online dani, ovogidišnje Dane možmo još nazvati i pozitivnim danima. Svima su nam važni lijepi i uspješni ishodi, nakon mnogih borbi. Neke borbe još uvijek traju, no svi zajedno ćemo se potruditi da baš tokom ovih, sadržajnih Dana poduzetništva žena, uspijemo da ih savladamo i nazovemo prošlim borbama.   

Na sljedećem linku možete pregledati sadržaj i raspored te odabrati Vama najzanimljivije teme i govornice/ke, te se prijaviti za učešće putem linka:

https://forms.gle/1yWSjWP5drVJ7SFS6 

Agenda

Online sesije bit će praćene live prenosom na našoj facebook stranici: Udruženje poslovnih žena u BiH.

Pridrižite nam se i budite dijelom Dana poduzetništva žena od 18.05.-21.05. 2021. godine.