Back

Kako tehnologija može unaprijediti vašu poslovnu viziju

 Kroz četverodnevni trening – radionicu, podijeljenu u dvije sesije, naučit ćete: 

šta je to i šta sve može informacijsko-komunikacijska tehnologija; 

na koji način specifični softverski alati mogu pružiti podršku Vašem poslovanju; 

kako analizirati poslovne procese iz aspekta IT stručnjaka i izabrati pravo softversko rješenje za Vaše poduzeće;

kako upravljati promjenom koju donosi softversko rješenje kako bi ostvarili stabilnost i rast Vašeg biznisa;

kako analizirati isplativost potencijalnih softverskih rješenja u smislu troškova i koristi. 

Radionica je namijenjena ženama koje su direktori, osnivači firmi i članovi uprave poduzeća i žele dodatno stručno usavršavanje u oblasti korištenja i implementacije softverskih rješenja.

Vaši treneri će biti iskusni stručnjaci, koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetno softversko rješenje u poslovanje poduzeća:

 

Merana Sadiković Mandžukić – konsultant za mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini u domeni implementacije poslovnih aplikacija (MS Dynamics NAV, MS SharePoint), mrežnih i sigurnosnih rješenja u svojstvu tehničke direktorice i članice uprave Emerging Market Consultants d.o.o. Sarajevo, sa preko 15 godina iskustva u industriji. Gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu Sarajevo kao stručnjak za Microsoft ERP praksu.

 

 

 

Miroslav Dragić – konsultant za mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini u oblasti upravljanja proizvodnjom i razvoja specijaliziranih IT aplikacija. Vlasnik i direktor NESOFT d.o.o. Banja Luka, asistent na Tehnološkom fakultetu Banja Luka, IRCA ovlašteni revizor za QMS ISO 9001 i ISO 14001, s dugogodišnjim iskustvom u sistemima upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša.

 

 

Radionicu organizuje EBRD, uz tehničku podršku Agencije za profesionalno usavršavanje APRIORI BH. Radionica će biti održana na lokalnom jeziku. Učešće za polaznice je 90 EUR (176 BAM), a cijena uključuje štampane i ostale materijale za učesnice i osvježenje. Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete poslati elektronsku poštu na adresu rotimm@ebrd.com  ili nas pozvati na telefonski broj +387 33 257 909.

Radionica će se održati u dva termina: 05.12.-06.12. i 12.12.-13.12.2018. godine, Sarajevo, Maglajska 1 – prostorije HUB387

Rok za prijave je 30. novembar 2018.