Back

Otvorena online registracija za učesnike desetog Sarajevo Business Foruma

 Registracija učesnika desetog, jubilarnog Sarajevo Business Foruma (SBF), koji će biti održan od 17. do 19. aprila u Sarajevu, zvanično je otvorena.

Zainteresirani za učešće na najvećoj poslovno-investicijskoj konferenciji u regionu mogu se prijaviti online putem web stranice . Na taj način će postati dio priče koja deset godina zaredom okuplja najznačajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta, s ciljem prezentiranja poslovnih prilika i mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali  i zemlje regiona: Albaniju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju, saopćeno je iz BBI banke.

Uoči ovogodišnjeg SBF-a online platforma, kako se navodi, dobila je novo, unaprijeđeno izdanje putem koje se moguće registrovati za učešće, prijaviti i predati projekt za investitore, te nominovati kompanije ili pojedince za SBF nagrade.

Za razliku od prethodnih godina, kada su za različite aspekte konferencije korištene različite aplikacije, za Sarajevo Business Forum 2019 dostupna je jedinstvena inovativna platforma. 

Nove prilike za umrežavanje i investiranje očekuju i učesnike jubilarnog izdanja SBF-a, kojeg pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine organizuje Bosna Bank International (BBI) u saradnji s Islamic Development Bank Group (IsDB) i drugim domaćim i međunarodnim partnerima.