Back

Poziv za učešće u projektu "Odvažne i hrabre, to ste vi"

Ranije su sredstva donirali Sigurnim kućama, potom udruženjima žena, a ove godine iz kompanije Bingo su se odlučili pružiti nešto drugačiju podršku: „Zahvaljujući našim partnerima Oaza, Bambi i Schwazkopf, te brojnim prijateljima projekta, ove godine smo osigurali 17.000 KM za podršku ženama koje imaju biznis ideje. Dodjeljujemo grantove od 7.000, 5.000, 3.000 te dva granta po 1.000 KM. Poziv je otvoren za sve žene koje žele pokrenuti biznis ili obrt, te one koje su ga pokrenule u ovoj godini, a žele ga unaprijediti. Mogu se prijaviti dame koje žele otvoriti kozmetički salon, one koje žele kupiti plastenik ili se baviti stočarstvom, ali i bilo kojim drugim poslom. Važno je da su to žene koje imaju ideje, slijede svoje snove, a koje vjeruju da će im naši grantovi pomoći da ih ostvare“, riječi su Tatjane Paunoski, PR i marketing menadžerice kompanije Bingo.


Organizatori projekta su pozvali sve zainteresovane žene da apliciraju za sredstva u periodu od 24.2. do 6.3, nakon čega će komisija imenovana od strane organizatora izvršiti predselekciju projekata, a potom će javnost moći online glasati za odabrane projekte. Svi kupci mogu doprinijeti projektu kupovinom posebno označenih artikala koji su u akcijskoj ponudi povodom Dana žena. Osim partnera Oaza, Bambi i Schwarzkopf, projekat su podržali dugogodišnji Bingovi poslovni partneri: Dita, Alma Ras, Violeta, Klas, Delimano, Dormeo, La Rive i Elode.

Sve informacije o načinu učešća, pravilima, te prijavni obrazac, dostupni su na Bingovoj web stranici i društvenim mrežama.

Pravilnik za učešće: https://www.bingotuzla.ba/odvazneihrabrekatalog/

Obrazac za prijavu: https://www.bingotuzla.ba/odvazneihrabre/