Back

Program Tech Boost

Krećemo na novo startup putovanje u 2020., a to ne možemo bez kreativnih i poduzetnih ljudi sa idejama, bez osnivača i startupa… Obzirom da ulazimo u novo desetljeće, i program Tech Boost smo osmislili da bude nov i pun zanimljivih i korisnih stvari kako bismo vaše ideje i snove pretvorili u planove koji će se ispuniti. Nastavite čitati ako imate ideje za tech startupe!

Program će trajati osam tjedana, počevši od početka ožujka 2020. Namijenjen je potpunim početnicima koji još nikada nisu imali svoj startup, ali i veteranima startup svijeta. Deset odabranih startupa će besplatno za svoj tim dobiti prostor, opremu, online i offline mentorstvo i edukaciju, te će u tom vremenu raditi na svom proizvodu. Svaki od osam tjedana će pokrivati različite teme iz startup svijeta, poput uvoda u startup svijet, pitchanja i prezentiranja, koncepta lean startupa, prodaje, marketinga, investicija i osnivanja/upravljanja firmom. Osim lokalnih mentora, sa startupima će raditi i europski mentori iz poznatog europskog startup akceleratora Startup Wise Guys.

Nakon osmotjednog startup programa očekuje vas intenzivni trodnevni bootcamp. Teme koje će biti uključene u bootcamp su alati za prodaju i upravljanje firmom, design thinking, akvizicija korisnika/kupaca, te pitch trening. Na kraju, startupi će demonstrirati svoje proizvode na Demo danu pred regionalnim i internacionalnim partnerima i investitorima.

Program Tech Boost je regionalni program osmišljen kao partnerstvo vodećeg europskog B2B startup akceleratora Startup Wise Guysa i odabranih regionalnih akceleratora, poput SPARKa, kojeg podržava European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy. 

Tražimo osnivače early-stage startupa koji se žele u potpunosti posvetiti i boriti za regionalni i međunarodni uspjeh! Idealno bi bilo kad bi startup bio u ranoj fazi razvoja MVP-a. Rok za prijavu je do 14.2., a sama aplikacija vam neće oduzeti puno vremena. Osim svojih osnovnih podataka, trebate navesti ime startupa, kratki opis ideje, članove tima (ako ih imate), ciljano tržište, poslovni model i poslati kratki pitch deck (prezentaciju). Prijavite se preko ovog linka.

Program je besplatan zahvaljujući partnerima projekta: EFSE Entrepreneurship Academy of European Fund for Southeast Europe, Startup Wise Guys i NSoft.