Back

Prvi regionalni sajam gastronomije i ugostiteljstva u Sarajevu

Sajam okuplja 50-ak izlagača iz 4 zemlje regije (Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, kao i mnoge druge zemlje regiona), a u želji da predstavi i poveže najbolje od najboljih u okviru niza specijaliziranih djelatnosti unutar gastro svijeta.

Na sajmu će biti predstavljeni svi noviteti iz "horeca", prehrambenog, tehničkog i tekstilnog sektora, koji su namijenjeni ugostiteljima, hotelijerima i somelijerima. 

Gast-Fest 2018. za dugoročni cilj ima povezivanje i razmjenu iskustava, te uspostavljanje domaće i regionalne saradnje, kroz edukaciju, workshop sesije, degustacije i panel diskusije tokom trodnevnog trajanja sajamskog programa.

U vrijeme trodnevnog održavanja Gast-Fest-a posjetiteljima će biti predstavljeno bogatstvo najboljih okusa, izvornih, lokalnih i tradicionalnih specijaliteta, delicije balkanske regije, kao i predstavljanje noviteta svjetskih egzotičnih kuhinja i gastro standarda.

Uz bogat i relaksirajući zabavni program, kao i senzacionalne novitete iz gastro svijeta, sva čula posjetilaca Gast-Festa 2018. će imati priliku da uživaju u posebnoj vrsti čarolije, a u okviru postavljenih novih standarda sajamskog poslovanja u Bosni i Hercegovini.

 Više informacija potrazite na: www.gast-fest.com; ili na facebook profilu.