Back

Sastanak putem Zoom aplikacije

 Mjesec april rezervisan je za novo druženje Zeničana, okupljenih oko projekta i-platforme, nazvanog „Zenica Meet Up“.

Aprilsko druženje, koje se realizira u saradnji i-platforme i Gradske uprave Zenica, zakazujemo za naredni utorak, 27. april ove godine u 18:00h.

Do sada smo, zajedničkim snagama, realizirali dva slična susreta, a njihovi rezultati već su vidljivi kroz ostvarene konekcije, te određene projekte u najavi. No, o svemu detaljnije izvijestit će vas sami akteri ovih online događaja, stoga pozivamo i ostale Zeničane, rasprostranjene po brojnim svjetskim destinacijama, da nam se pridruže u što većem broju, iznesu svoje viđenje trenutnog stanja u njihovom rodnom gradu, predlože na čemu bismo mogli u budućnosti raditi, te se na taj način aktivno uključe u projekat koji je od iznimnog značaja za njihovu lokalnu zajednicu.

Idealna je ovo prilika da se na jednom mjestu okupe lica koja, dugi niz godina, niste imali priliku sretati, stoga je i socijalni aspekt ove priče vrlo zanimljiv.

Sastanak će se upriličiti putem Zoom aplikacije, a pristupni link ćemo vam naknadno proslijediti.

Do tada, za sva pitanja budite slobodni kontaktirati predstavnicu Gradske uprave Zenica, gospođu Mašu Škrbić putem e-maila masa.skrbic@zenica.ba, te predstavnika i-platforme, gospodina Aldina Vrškića putem e-maila aldin.vrskic@idijaspora.ch.

Ujedinjeno za Zenicu!