Back

Događaj planiran za 30. septembar 2021. godine

Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovni u saradnji sa Francuskom ambasadom u Sarajevu, organozovat će događaj planiran za 30. septembar 2021. godine.

Cilj je što više i bolje predstaviti proizvode i usluge bh. žena poduzetnica – diplomatskom koru, menadžerima, direktorima te visokim zvaničnicima. 

Poziv za dostavljanje prijedloga je raspisan, a odnosi se na članice Udruženja poslovnih žena BiH, članice Klubova za podršku poduzetništva žena, te članice udruženja sa kojima UPŽBiH ima potpisan memorandum o saradnji.

Ukoliko niste bili u toku ili niste dobili / vidjeli mail, evo i ovdje ćemo navesti šta je sve potrebno za prijavu / učešće. Kriteriji neophodni za odabir i promociju proizvoda i usluga u Francuskoj ambasadi su sljedeći:

* Poduzetnica mora imati registrovan biznis

* Mora imati pripremljen reklamni materijal (flajeri, katalozi)

* Proizvod mora biri proizveden u Bosni i Hercegovini

* Proizvod mora imati prateću ambalažu

* Ukoliko je prehrambeni proizvod – da na prijemu bude predstavljen u vidu degustacije (catering) uz promo materijal (uz dogovor sa organizatorima)

* Ukoliko poduzetnica izlaže odjeću, nakit, torbe, obuću i slično – pored revijalnog (revija) programa i predstavljanja, bit će omogućena i dodatna promocija u vidu kutka, štanda, stola…

Osim proizvoda svih vrsta, sudjelovati mogu i vlasnice drugih vrsta djelatnosti, usluga…

Krajnji rok za dostavljanje prijedloga he 27. avgust 2021. godine.

Uz prijave, molimo Vas da dostavite slike i opis proizvoda / usluge, te kratak rezime firme koja proizvodi ili nudi proizvod / uslugu.

Prijave slati na: info@upzbih.ba

Sretno i vidimo se krajem septembra na popodnevnom druženju u prelijepoj bašti rezidencije.