Back

Kako su Hajdučke Vrleti postale bh. brend ugostiteljstva

Spletom okolnosti  jako mlada se  našla na vodećoj poziciji porodičnog  posla, i taj put nije bio nimalo lagan. Kaže kako vremenom ne postaje lakše ali  da je jednostavnije kada steknete određeno iskustvo i radni ritam,i ne samo to jer i odgovornost s vremenom postaje sve veća, a očekivanja svih se iz dana u dan uvijek povećavaju.Najvažnije je prema Marijnom mišljenju da volite ono što radite, tako da to na kraju postane stil života.

Hajdučke Vrleti su kroz nekoliko proteklih godina postale jedan od najreprezentativnijih ugostiteljskih objekata na tom području.

To je zato što je Marija kako kaže radila srcem, i kada  uložite dio sebe u ono što vjerujete i stvarate, onda uspjeh dolazi kao normalna posljedica svega toga. To se naravno ne događa preko noći, već dolazi nakon mukotrpnog rada, ulaganja i odricanja. 

– Hajdučke Vrleti imaju svoju posebnu priču, i bez lažne skromnosti moram reći da su zaista specifičan objekt; počevši od samog interijera pa sve do ponude. One su kao takve bile već pozicionirane na tržištu i u vrijeme mog preuzimanja glavne uloge menadžera. Ja sam se jednostavno potrudila iskoristiti prednosti i dobre strane, loše eliminirati, popraviti i minimalizirati, te naravno investirati u prioritete. Kvaliteta mi je bila glavna vodilja i jasan cilj, koji se do danas nije promijenio. Još uvijek težim svemu boljem i uspješnijem u svakom segmentu svog posla. Tim ljudi koji sam okupila na čelu sa mnom je zaista ugradio dio sebe u Vrleti, nadljudskim naporima smo radili na podizanju razine kvalitete na višu razinu, nismo se štedjeli ni u kojem smislu; i mislim da je to ključ našeg uspjeha, tvrdi Marija.

Dobitnik je prestižne nagrade za najboljeg mladog menadžera u BiH za 2017. godinu  prema izboru Nezavisne agencije za izbor najuspješnijih poslovnih ljudi. Također jedna je od osnivača i predsjednica Udruge Visit Blidinje koja radi kao „produžena ruka“ JP PP Blidinje,  te aktivna članica upravnog odbora Turističkog Klastera Hercegovina. Sudjeluje i u ponovnoj aktivaciji Udruge sommeliera BiH, kao potpredsjednica. 

Želite li čuti više od Marije prijavite se za učešće na Dane poduzetništva žena!

Svoju prijavu za učešće možete poslati  još samo danas 19.aprila 2018. Popunite jednostavnu aplikaciju na ovom LINKU

Kompletan program Dana poduzetništva žena 2018 pogledajte na stranici Udruženja poslovnih žena u BiH.