Back

“Osnove digitalnog marketinga za MSP”

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva na webinar „Osnove digitalnog marketinga za MSP“ koji će biti održan putem Zoom online platforme 09.12.2021. godine.

Webinar se organizuje s ciljem omogućavanja boljeg razumijevanja digitalnog marketinga, odnosno funkcioniranja Facebook, Instagram i Google oglašavanja, zatim Newsletter marketinga i osnova optimizacije za web stranice (SEO). Pored toga, predstavit će se LinkedIn u svjetlu efikasnog poslovnog povezivanja. Dobijena znanja na webinaru će učesnicima omogućiti da dođu do vrijednih kontakata u poslovnom svijetu i da urade efikasnu ličnu promociju ili promociju brenda kog zastupaju.

Događaj je namijenjen osobama koje se bave marketingom, a žele dodatno savladati i digitalni marketing, onima koji imaju svoju kompaniju/brend i žele povećati njenu online prisutnost, te studentima i profesionalcima koji žele savladati osnove digitalnog marketinga.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 120,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa webinara i certifikat o učešću. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Molimo zainteresovane  za učešće na webinaru, da izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 06.12.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Poziv

Izvor: www.komorabih.ba