Back

Poziv poljoprivrednim proizvođačima organskih i domaćih proizvoda

 Zdrava logika predstavlja marketnišku i promotivnu platformu organskih i domaćih proizvođača. Pored promocije Zdrava logika osigurava i siguran plasman ove vrste proizvode (svježe voće i povrće i proizvodi dobijeni preradom) kroz partnerska prodajna mjesta. Cilj zdrave logike jeste jačanje kvaliteta ovog segmenta proizvodnje u Bosni i Hercegovini, te dodatna edukacija proizvođača i tržišta o ovom načinu proizvodnje. 

Ono što je bitno napomenuti, Zdrava logika zbog povjerenja kojeg uživa od strane svojih kupaca ali i poštovanja principa organske i ekološke poljoprivredne proizvodnje vrši kontrolu kvaliteta proizvoda i poljoprivredne proizvodnje. 

Dosadašnji rad bio je baziran uglavnom u Banjaluci, ali zbog povećanog obima tražnje na tržištu uvidjeli su potrebu širenja na područje cijele Bosne i Hercegovine. 

Zbog toga  tim Zdrave logike poziva i ohrabruje sve poljoprivredne proizvođače koji imaju problem sa plasmanom proizvoda, višak proizvoda ili želju za plasmanom svojih proizvoda na šire tržište, da se prijave i postanu dio tima. 

Više informacija o ovom projektu možete dobiti na

E-mail: info@zdravalogika.com

Kontakt telefon: +387 65 044 469 (zvati radnim danima od 10 do 15h)

FB stranica: Zdrava logika

Web site: https://zdravalogika.com