Back

Prijavi svoj projekat ili biznis ideju

Ako si uvijek sanjao ili sanjala da učiniš svoju zajednicu ljepšom, ali su ti nedostajala finansijska sredstva – Omladinska banka je tu da te podrži.

Okupi tim od troje i prijavi svoj projekat na poziv Omladinske banke! Omladinska banka je izdvojila više od 135.000 KM za društveno-korisne projekte mladih iz zajednica širom BIH!!  Ukoliko imaš od 17 do 35 godina, već sada možeš prijaviti svoju ideju, a rok je do 4. maja do 14 sati. Pročitaj sve korake, a onda kreni sa popunjavanjem projektne aplikacije u loncu. Ako ti nedostaje ideja i ne znaš kako bi unaprijedio ili unaprijedila svoju zajednicu, u lonac eXpo možeš pogledati koje projekte smo podržali do sada. 

Ukoliko imaš ideju za mikrobiznis i sanjaš da postaneš preduzetnik ili preduzetnica, a nedostaju ti sredstva – tu smo da te podržimo.   Prijavi se u loncu za bespovratna sredstva za pokretanje svog biznisa! Omladinska banka je izdvojila više od 139.000 KM za biznis ideje mladih iz zajednica širom BIH! Ako ti nedostaje ideja, brzo u lonac eXpo i pogledaj koje biznis ideje mladih smo podržali do sada. 

 

Izvor:https://www.mreza-mira.net/