Back

Brend Etiquette je otvorio vrata svog novog showroom-a

Brend Etiquette je u ponedjeljak navečer otvorio vrata svog novog showroom-a, u kojem su izloženi modeli koje stvaraju vrijedne ruke Melise Hujić. U ugodnom ambijentu možete u prijatnoj atmosferi uz topli čaj ili kafu pogledati, isprobati i naravno kupiti jedinstvene modele ovog brenda.

Za one koji još uvijek nisu čuli inspirativnu priču ove poduzetnice, radi se o mladom domaćem brendu koji svojim kreacijama osvaja sve žene koje prvi put odjenu ove prekrasne odjevne komade jer su unikatni i pravljeni sa ljubavlju.

Vodilja brenda je da svaka žena od ETIQUETTE komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspirišemo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi. Cijenimo individualnost, originalnost, karakter, slobodu izražavanja….Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju želimo poslati svim ženama koje nose naše kreacije. Iza Branda Etiquette je jedna vrlo uspješna godina kako nam je rekla Melisa Hujić. Osvrnula se na najvažnije događaje  u godini na izmaku, otvaranje online radnje na Orea platformi, učešće na dva Orea bazara, izlazak na tržiste u Beogradu i Pragu, učešće na Diplomatskom bazaru, sponzorstvo dva događaja, ulazak proizvoda ovog brenda u ponudu shop-a sarajevskog aerodroma a za kraj godine zakazuje druženje u shoping centru SCC-u 30.12.2022.

Ono što posebno oduševljava kada su ženske priče u pitanju  je ta količina ljubavi i pozitivne energije koja je uvijek prisutna te podrška koju poduzetnice jedna drugoj pružaju svojim dolaskom a koja nije izostala ni ovaj put. Pored slike izvrnih odjevnih predmeta ono što smo ponjeli sa ovog druženja slika sretne Melisine porodice: njene preslatke djevojčice koje grle mamu i raduju se njenom uspjehu, i Melisin suprug koji je neizostavna podrška.

Brend Etiquette Showroom možete posjetiti na adresiParomlinska 2, Sarajevo.