Back

Trebinje će se predstaviti na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Ova organizacija će imati sopstveni štand, na vrlo atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, rekao je direktor Turističke organizacije Trebinje, te istakao da očekuje rekordan broj posjetilaca.

Radić je dodao da su u izložbenom prostoru, površine 36 metara kvadratnih, predvidjeli četiri info-pulta i dvije staklene vitrine, gdje je planirano da se, uz promotivni materijal turističkih subjekata, izlože prepoznatljivi i autentični hercegovački proizvodi- vino, med, smokve, ljekovito bilje, suveniri i različiti proizvodi kućne radinosti.

“Za razliku od prethodnih, ove godine ćemo imati i aktivnu prezentaciju zajedničke turističke ponude Nevesinja, Gacka, Bileće, Ljubinja i Trebinja u jednom integrisanom proizvodu i jedinstvenoj ponudi.”, rekao je Radić.

Beogradski sajam turizma se održava svake godine krajem februara, a jedna je od najuspješnijih manifestacija u zemlji i regionu.

U okviru ovogodišnjeg sajma, očekuje se da će ponudu predstaviti više od 1.200 domaćih i inostranih izlagača iz više od 56 zemalja svijeta, a da će manifestaciju posjetiti više od 75.000 posjetilaca.